Форма входа

Поиск

календарь

Сейчас на сайте

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

 

Инструкция по приготовлению кисломолочных продуктов в йогуртнице VINIS  

ИНСТРУКЦИЯ
  1. Вимийте приладдя гарячою мильною водою, потім ополоснуть протягом 1-2хв окропом.
  2. Візьміть 1л. молоко, флакон закваски . В окремий посуд налийте половину молока. Додавайте закваску. Ретельно перемішайте. Влийте молоко що залишилось. Добре перемішайте.
  3. Вилийте суміш в ємність/стаканчики. Стаканчики кришечками не закривайте. Вставте ємкість/стаканчики в йогуртницю. Закрийте йогуртницю кришкою. 
  4. Не втановлюйте йогуртницю на протягах і в місцях можливої вібрації, напр. на холодильнику, пральній машині. Не переміщайте йогуртницю під час приготування.
  5. Вставте вилку в розетку. Пролунає сигнал, спалахне підсвітка, на дисплеї відобразиться < 00 > годин.
  6. За допомоги кнопки ТАЙМЕР встановіть бажаний час приготування. 
  7. Натисніть кнопку СТАРТ/СТОП. Йогуртниця почене приготування. На дисплеї буде відображаться час до закінчення пролунає сигнал.
  8. Витягніть вилку з розетки. Витягніть ємність/стаканчики. Закрийте стаканчики кришечками. Перед споживання поставте йогурт в холодильник на декілька годин. Строк зберігання в холодильнику не більше 10 днів.

Не включайте йогурницю поки не завершені всі приготування - це може привести до поломки.
Готовий йогурт має кремовий колір. Якщо витримувати продукт довше, йогурт набуде кислішого  смаку.
Саму йогуртницю в холодильник не ставте! В холодильнику тримайте тільки ємність/стаканчики!

 После приготовления стаканчики закрыть крышечками и поставить в холодильник. Хранить при температуре +2..+6оС не более 2 дней.
Ориентировочное время сквашивания указано в таблице. Время сквашивания может отличаться в зависимости от качества молока, температуры в комнате и т.п. 


ЗакваскиВремя
Бифивит 6-8
Симбилакт  6-8 
Творог 6-8 
Ацидофильное молоко 10-12
Йогурт   3-6 
Виталакт10-12
Кефир 10-12 
Стрептосан 6-7